Accommodatie

‘t Leienhoes, voor een schitterende groepsvakantie!

Kampeerboerderij ‘t Leienhoes is gevestigd in een monumentale carréboerderij en ligt in het natuurrijke Heuvellanddorpje Wijlre in de gemeente Gulpen-Wittem. De accommodatie is bijzonder kindvriendelijk en vormt een gezellige en praktische uitvalsbasis voor grote groepen. ’t Leienhoes heeft een capaciteit tot 70 personen. Kleine groepen kunnen ook een gedeelte van de accommodatie huren.

Ligging

’t Leienhoes heeft een centrale ligging in het Heuvelland. Deze omgeving is niet voor niets bekroond tot ‘5-sterrenlandschap’: het bruist van de cultuurhistorische gebouwen, bezienswaardigheden, activiteiten en sportmogelijkheden die leuk en uitdagend zijn voor jong en oud! Maak kennis met Zuid-Limburg via de talloze wandel- en fietsroutes die u langs deze bijzondere plekken voeren.

Accommodatie

Binnen

’t Leienhoes heeft een capaciteit tot 70 personen. De accommodatie is opgedeeld in 4 slaapzalen met stapelbedden. Deze zijn geschikt voor 36, 20, 11 en 3 personen. Groepen hebben zowel binnen als buiten alle ruimte om een compleet programma neer te zetten op locatie zelf. Tip: Kleine groepen kunnen ook een gedeelte van de accommodatie huren. Uw privacy blijft verzekerd doordat het pand slechts aan één groep tegelijk verhuurd wordt.

Op de begane grond is er een kleine en grote recreatiezaal. Verder zijn er meerdere sanitairblokken met in totaal 8 douches en 8 toiletten. Naast de recreatiezaal ligt een volledig ingerichte keuken. Deze staat tot uw beschikking gedurende uw verblijf. Hier kunt u zelf uitgebreid koken en uw maaltijden klaarmaken. Wilt u dat liever uit handen geven? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met Pamos catering en BBQ service via info@pamos.nl of bij Cafetaria Bijna Thuis: T.06-22213956 M.pmgvanbreemen@gmail.com

Buiten

Direct aan ’t Leienhoes ligt een grote, overzichtelijke speelweide. Er is een speeltuintje, vuurkorf en barbecue. Het bos bevindt zich op 10 minuten loopafstand van de accommodatie. De accommodatie heeft een groot overdekt terras met zicht op de speelweide en daarachter een prachtig uitzicht op het Heuvellandlandschap.

Impressie